Biografie

Vincent volckaert werd geboren te Kortrijk in 1979. In 1997 studeerde hij af als schrijnwerker/meubelmaker. Hij leerde het vak bij een plaatselijk toonaangevend bedrijf, hij was er verantwoordelijk voor de plaatsing en inrichting van luxe hotels, musea & tentoonstellingsruimten,…
  
Hij werd er gebeten door alles wat met interieur, design en interieurtrends te maken heeft. Daardoor besloot Vincent een 3 jarige avondopleiding te volgen tot interieurinrichter. Na het behalen van zijn diploma kon hij beginnen aan een nieuw hoofdstuk: het starten van een eigen zaak.  
Zo werd in 2014 VID opgericht; dit staat voor Volckaert Interieur Design.
 
Vincent heeft als doel mensen hun droominterieur te creëren, en zo hun dromen te realiseren. De start van elk project is luisteren naar de wensen en ideeën van de klant, samen zoeken we naar de best passende persoonlijke woonstijl. Er wordt gekozen uit verschillende stalen, materialen en kleuren … Na dit gesprek volgt een vrijblijvende Offerte met gratis 3D ontwerp.
  
Vincent staat er op dat alles met passie en precisie uitgevoerd wordt, zijn geduld en intuïtie zijn zijn grootste troef. Ieder VID meubelstuk is uniek en wordt speciaal voor U op maat gemaakt.
 
Sinds kort kan je ook bij VID terecht voor een Totaal Interieur concept metselwerken/uitbraak muren, vloer, parket, maatmeubelen, schilderwerk, elektriciteit, loodgieterij… Het grote voordeel; géén zoektocht naar verschillende aannemers + alles volgt strikt elkaar op.

Waarom werken met Volckaert Interieur Design

Gratis 3D visualisatie

Flexibele bereikbaarheid

100% maatwerk in eigen atelier

Uw interieurdromen binnen handbereik

Onberipselijke afwerking

Kwaliteit op de eerste plaats

Het interieur van uw dromen binnen handbereik

Neem contact op met Volckaert Interieur Design en ga van start met het bouwen van interieur van uw dromen.